Binnen- en buitenlandse kazen, wijnen & delicatessen.
Gekoeld binnen 24 uur of op afspraak bezorgd.
Advies nodig of vragen? Bel 075 - 616 02 44.

Header logos

Le Cockelon & KaasBijWijn

di. t/m vr.: 10.00-18.00 uur
za.: 9.00-17.00 uur
zo. en ma.: gesloten

Onze historie

Ruim 40 jaar geleden opende het echtpaar Rob en Annechris de Cock aan de Gedempte Gracht in Zaandam een speciaalzaak in Franse kazen, die al gauw een trekpleister werd voor de fijnproevers uit de regio en zich in die periode heeft ontwikkeld tot een culinaire ontmoetingsplaats in de Zaanstreek. Rob en Annechris verzorgen nog altijd enkele malen per jaar drukbezochte wijn- en portproeverijen in samenwerking met onze winkel.

 

Over smaak valt wel te twisten

In een goed gesprek over smaak, kun je daar zeker goedmoedig over twisten, bij een lekker glas wijn bijvoorbeeld. Eén ding staat echter als een paal boven water: alle artikelen uit ons aanbod zijn uitgebreid bekeken, geproefd en getest. Alleen het mooiste, geurigste en lekkerste van wat ons wordt aangeboden vindt uiteindelijk zijn weg naar de eindgebruiker, en dat bent u! Hebben wij ook maar de geringste twijfel, dan haalt het desbetreffende artikel de winkel niet. Wij staan vierkant achter ons assortiment, daar is geen plaats voor twijfel!

 

Wij staan niet stil

Wij zijn net als u van deze tijd, die ook de tijd is van het globale internet. Deze website is nog onder constructie, en zal uiteindelijk een zo volledig mogelijk overzicht van ons aanbod bevatten, zodat u thuis op uw gemak een eerste keus of overweging kunt maken. Wat wij echter heel belangrijk vinden, is het persoonlijk overbrengen van onze beleving en ervaring op het gebied van onze waren. Bel ons met uw vragen, mail ons, of liever nog: kom naar de winkel met uw vraag over wat qua smaak het beste bij u past, want geur en smaak komen niet van een beeldscherm, die moet je volgens ons beleven!

 

Hoge kwaliteit, persoonlijk advies

Naast de verkoop van onze hoogwaardige producten (zie hieronder), zowel via postorder als vanuit onze winkel aan de Zuideinde 38 in Koog aan de Zaan, verzorgen wij ook exclusieve catering voor bedrijven en particulieren.

 
 
geit

 

 
mand